Zondag 16/07/17

Zoals de redactie het vorige verslag had afgesloten was deze week goed te merken dat er vele heren A rijders elders hun heil hebben en of het hebben laten afweten door vakantie perikelen en of naweeën hebben van de BBQ van gisteren!!!

Vandaag hadden de woensdagmiddag rijders een volle meerderheidsbelang in het peloton waardoor de route, het gesprek en de snelheid van deze ochtend al snel bepaald werd, keurig als ze zijn passen de enkele aanwezige A rijders zich aan (traditie getrouw als elke zondag) en fietsten we gezamenlijk naar de pauze plaats, iedereen in het gelid volgzaam achter de “kopman” richting de WITTE WIEVEN in het mooie Zwiep.

Tijdens de koffie laat de organisatie van het fietsweekend weten dat er 28 gegadigden zijn om mee te gaan, helaas blijven de betalingen achter waardoor Jan V deze week een bericht zal verzenden met het verzoek om te betalen, heb je betaald dan pas is jouw deelname zeker, laat jouw deelname niet afhangen van een te late betaling de bedden in het hotel zijn beperkt in het o zo mooie bergachtige BRILON (D), de organisatie laat weten dat de diverse routes voor die dagen al op stapel staan.

Onderweg naar huis welke we gezamenlijk afleggen in de miezer regen wordt de aankomende route van de woensdagmiddag besproken, die zo mooi zal zijn dat er enkele jongeren (50+) het idee hebben om vrij te nemen, geweldig wat een saamhorigheid, of is dit een sollicitatie om onderdeel uit te maken van de woensdagmiddag cluppie….

Bij terugkomst in ‘S-heerenberg vervolgt iedereen zoals gebruikelijk zijn eigen weg de een naar de lunch de ander naar de kids en een 3e knoopt er nog enkele kilometers bij aan om de 100km vol te maken, al met al wederom een mooi begin van de zondag, op naar de volgende.

Goed goan..