Zondag 02 Juli 2017

Het is zondag 02/07/2017 de berichten op weeronline plaza en of andere weervoorspeller zien er niet al te rooskleurig uit, benieuwd met hoeveel we vandaag aan de start komen…

Omdat er een heus Duits bierfeest op het plein voor de Peer gepland staat werd er bij Harrie eerst een stamtish gereserveerd zodat we na afloop van de zondagochtend tocht ff een biertje konden pakken.

De route ging door Duitsland naar Groesbeek waar de Oude molen ons dit keer wel van koffie met appelgebak kon voorzien, nadat vroom, kittel en uiteraard onze team mascotte Puck als gesprek van de ochtend waren besproken vertrokken we via de 7 heuvel(tjes) door het natte centrum van Nmgen naar de Waalbrug om zo over de o zo heerlijke dijk richting huis te fietsen, via het Wijnfort Lent op weg naar de pont van Pannerden, waar we allen ff op adem kunnen komen :-)

In een lange waaier werd er heerlijk kop over kop gefietst waardoor de snelheid omhoog ging en het lint vlak voor de meet uiteen brak, bij de pont ff acclimatiseren en weer door naar de Peer om daar onder het genot van een bierpul, een bretzel en uiteraard life muziek door in klederdracht gehulde Antoine B ff de Duitse sfeer te proeven….verstandig /sportief als we zijn is iedereen tijdig naar huis vertrokken :-)

 

Sportieve groet