WhatsApp

Tijdens de jaarlijkse jaarvergadering van de Grenslandrijders in de Peer waar we wederom hartelijk welkom werden geheten door het bestuur is het idee geopperd om een gezamenlijke groeps App te maken.

Deze App heeft als doel iedereen een beeld te geven wie er deelneemt aan de trainingsavonden om de gebruikelijke  kilometers te fietsen.

Door het sturen van een korte App (ik ben vanavond aanwezig oid ) kan er voor vertrek een indeling worden gemaakt tussen de A en B renners die allen hun sportieve gram kunnen halen uit de avond etappe, uiteraard zal er gemêleerd gefietst worden wanneer de opkomst op de avond te klein is om groepen te creëren, het tempo over het eerste gedeelte van de etappe zal aan de groep worden aangepast.

Iedereen heeft van de beheerder een uitnodiging via de App gehad om deel te nemen aan deze informatie bron, indien je nog geen bericht op je mobiel hebt gehad kun je dit dmv een mail aan de beheerder (Henk) melden.

Het bestuur heeft hoge verwachtingen van deze nieuwe wijze van communicatie en wenst iedereen prettige kilometers toe