Soeptocht: De start van een mooi 2016

Zondag 20 maart is het wielerseizoen geopend met een heuse soeprit. De A rijders startten om 09.00 uur en om 10.00 uur startten de B rijders aangevuld met een aantal A rijders die nog niet veel kilometers in de benen hadden, de angst om 2 ½ uur aan een stuk te rijden was voor sommigen nog teveel, het is nog vroeg in het seizoen.

Na een paar weken zonnig maar koud wielerweer, was het vandaag niet optimaal, het miezerde met een straf windje, dit kon de Grenslandrijders niet deren, beenwarmers, windbreker en handschoenen bedekte de ”blote” delen van het lichaam zodat het enigszins aangenaam was.

Goed om te zien dat er enkele nieuwe leden bij de Peer stonden om hun eerste kilometers mee te fietsen met de Grenslandrijders (namens het bestuur welkom), uiteraard is de snelheid aangepast aan de samenstelling van de groep waardoor het een prettige rit werd.

Na een mooie rit kwamen de beide groepen tussen 11.30 en 11.45 weer terug bij de Peer om daar van een stevige, goed gevulde en pittige Goulashsoep met broodjes te genieten. Er werd nog wat nagepraat en ook werd er nog even gesproken over het suc 6 wielerweekend van september 2015. Na afloop werden er nog een paar biertjes genuttigd en ging iedereen tevreden naar huis. De kop is eraf, we hopen op een mooi seizoen met veel kilometers, mooie ritten, weinig ongelukken en niet te vergeten goede opkomsten.

 

IMG_2454

IMG_0636IMG_2460         IMG_2466

IMG_2457