Bergh in t zadel / Klaver4tocht 2015

Bergh in het Zadel:

Op zaterdag 9 mei 2015 vertrekt het peloton van Bergh in het Zadel voor de Klaver4tocht van een kleine 1400 kilometer .

Onze club wordt “fietsend” vertegenwoordigd door: Noel Aarts, Frank Arendsen, Bert Arendsen, Robin te Beest, Peter Bogaarts, Edwin te Booij,  Antoine Booms,  Theo Dijkman,  Ron Ebbing, Constant van Eldik, Tomas Garrido,  Jaap Giezenaar (wordt binnekort lid),  Tonnnie Heijink, Tonny Hendriksen, Almar Klomp, Alex Knippers, Martijn Lammers, Erik Looman, Niels Meijer, Jan Meijer, Teun Oosterveen, Frank te Pas, Ruud Vreeman,  Sjors Radstake, Sander Reumer, Wilco Thomassen, Chris Trentelman, Jan Veenhof, Guido van de Ven, Frank Verhagen, Edwin Vollenbroek, Rene Zweden en Jos Olthof.

Bevoorrecht om dit evenement mee te mogen maken werd de afgelopen tijd door een ieder fanatiek getraind om de etappes en de avondactiviteiten met twee vingers in de neus te kunnen doorstaan.

Voor de bijzonderheden over de verschillende etappes verwijs ik graag naar de site van berghinhetzadel.

Mocht je de renners uit willen zwaaien kom dan die zaterdag om 08.45 uur naar Grandcafé de Snor. Zie je ons liever terug komen overweeg dan om een bezoek te brengen aan de activiteiten op het Stadsplein op zaterdag 16 mei. Vanaf 14.00 uur  geet ’t daor loos . Om 15.00 uur komen wij binnen en kunnen we er samen op de goede afloop, waar we vanuit gaan,  een op drinken.  Dat laatste kunnen we ook al op donderdag 14 mei doen op de Markt in Sittard als  de Barghse Jonges en Bad Habit (mmv 3 Oberbergische Piper uit Keulen) komen optreden.  Hopelijk zien we jullie op een van deze evenementen.

Mocht je nog niet gedoneerd hebben, wij kunnen het ons haast niet voorstellen, dan kan dat natuurlijk altijd nog.  Ga daarvoor ook naar genoemde site en klik op de DONEERKNOP.http://www.berghinhetzadel.nl/sponsoring/doneren/

bihz